Welkom bij apotheek Gaverland (Verhaeghe)

Onze apotheek op Gaverland is al meer dan 40 jaar een gevestigde waarde. Met een gezonde mix van ervaring, kennis en enthousiasme krijgen onze patiënten steeds een advies op maat. Onze persoonlijke aanpak en begeleiding is onze grootste troef. En dat merken onze trouwe en tevreden klanten! Onze slogan is 'apotheek Verhaeghe, je huisapotheker'. Dit wil zeggen dat we je intensief begeleiden zodat je je geneesmiddelen zo correct, efficiënt en veilig mogelijk gebruikt. Voor een optimale gezondheid is er immers meer nodig dan medicatie. We informeren je over de werking en de bijwerking van je medicatie, controleren interacties tussen verschillende geneesmiddelen en maken een medicatieschema aan indien gewenst. Dit zorgt voor gezondheidswinst!

We streven bovendien naar een optimale bereikbaarheid. Door de veranderde verkeerssituatie waar parkeerplaatsen voorzien zullen zijn thv. de knip in de Van Eepoelstraat en we met de auto bereikbaar zullen zijn via Gaverlandstraat en Kapelstraat hebben we geïnvesteerd in een gebruiksvriendelijke app waar je een bestelling kan plaatsen en thuis laten leveren met het nodige advies! Ben je dus op zoek naar kwaliteit, service en zorg? Aarzel niet om ons te contacteren. We nemen graag onze tijd voor jou in alle discretie en vertrouwen en dit steeds met de glimlach.

This website uses cookies on its website to provide you with an optimal user experience. We can also record and analyze the behavior of visitors. With this anonymous information about your website use you help us to improve the website.